Slevy pro Vás ZDE.

Recept: Jednoduchý bramborák

6. března 2014 v 13:55 |  -Recepty
Bramboráky mám moc ráda, ale jen ty obyčejné. Nemám ráda takové ty, co se do nich dává uzené.
Já bramboráky jím samotné, ale pro bráchu a tátu jsem k tomu udělala ještě něco a to se dozvíte úplně dole v tomto článku.

Co je potřeba:
-Brambory
-Vejce
-Mouku
-Sůl
-Majoránku
-Česnek


1.) Brambory oloupeme a nastrouháme.

2.) Připravíme si jedno vejce, majoránku, sůl a mouku. A ještě česnek, který jsem zapoměla dát na fotku.

3.) Do brambor zamícháme jedno vejce a sůl.

4.) Dále prolisujeme česnek, já dala tři stroužky.

5.) Poté do brambor přimícháme mouku, podle oka.

6.) Nakonec přidáme majoránku, tu mám ráda, takže jí dám hodně.

7.) Vše promícháme a vytvoříme směs, kterou budeme dávat na pánev.

8.) Na pánev si nalijeme olej a necháme ho rozpálit. Pak už budeme dávat hroudu na pánev, ze které uděláme placku.

9.) A je hotovoooo!

Pokud nemáte rádi samotné bramboráky, můžete si k tomu uvařit zelí a osmažit uzené.

Hotovo! Jednoduché a prý dobré :-D

Co říkáte na bramboráky?
Máte je rádi?
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Slečna bez tváře Slečna bez tváře | Web | 6. března 2014 v 14:15 | Reagovat

Miluju bramboráky a taky je většinou jím samotné :)

2 Markét . :) Markét . :) | Web | 6. března 2014 v 15:03 | Reagovat

Taky je takhle dělám :-)) jinak ten krém,no každému voní něco jiného :D hlavně,že jsi udělala radost babičce:-)

3 Terka Terka | Web | 6. března 2014 v 15:07 | Reagovat

já jsem neobědvala,příjdu jsem a ty mi děláš chutě :)

4 Storm Storm | Web | 6. března 2014 v 15:59 | Reagovat

oooo,děláš mi chutěě

5 Dominika Dominika | Web | 6. března 2014 v 17:24 | Reagovat

Mňam ! Mám na ně chuť, ale takhle navečer už se do nich nebudu pouštět :D

6 ladyapricot ladyapricot | Web | 6. března 2014 v 18:28 | Reagovat

-Máš moc pěkný blog!:)

7 Romi Romi | Web | 6. března 2014 v 20:28 | Reagovat

ano mam ale musí byt hodne osusený od oleje

8 Aailyyn Aailyyn | Web | 15. dubna 2014 v 10:45 | Reagovat

Uzený být podle mě v bramboráku životně nutně nemusí, taky ho většinou vynechávám. Ne, že by mi nechutnalo, ale jinak je bramborák takový levný, rychlý a nenáročný jídlo z co dům dal, i ty brambory člověk doma většinou má, takže se mi nechce extra kupovat uzený. Dávám si na bramborák ještě zelí. (Kdo si chce jo vyhrát, tak je samozřejmě možný to naplnit ledasčím, sýrem nebo masovou směsí.)

9 ~*~Janii~*~ ~*~Janii~*~ | Web | 21. října 2014 v 19:31 | Reagovat

už vím co si udělám zítra k jídlu :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama