Slevy pro Vás ZDE.

-Knihy recenze

Lži století, které znají jen zasvěcení - Heiko Schrang

5. listopadu 2017 v 9:19
Krásné dopoledne přeji.
Neděle, poslední den volna a zítra začíná škola/práce...Vůbec se mi do práce nechce, protože vím, že budu mít tento týden peklo.
Dneska bych Vám ráda ukázala a doporučila knihu Lži století, které znají jen zasvěcení od Heiko Schrang. Četla jsem ji vážně hodně dlouho, protože jsem ji nečetla na jeden zátah. Kniha obsahuje různé kapitolky, které na sebe nenavazují, takže můžete knihu číst postupně, na přeskáčku, při čtení jiné knihy atd..Já jí četla sice postupně, ale za to jsem u ní četla několik knih, takže jsem tuto knihu četla skoro dva měsíce.
O čem kniha je? Bavila mě?
To se dozvíte v celém článku.

Ledová krev - Elly Blakeová

30. října 2017 v 18:56
Krásný pondělní večer přeji. Ještě dva dny a je listopad. Netěším se na zimu, bude zase každé ráno šílený mráz.

Před týdnem jsem dočetla skvělou fantasy knihu LEDOVÁ KREV od spisovatelky Elly Blake. A až teď jsem dokončila recenzi, protože nebyl čas, a když už nějaký byl, tak jsem četla a pekla. Doufám, že tato kniha ze série Ledová krev bude mít jen max. dvě knihy jako pokračování. Takže bych byla ráda za trilogii, nechci více dílů a ani žádné povídky ke knihám.
Fantasy mám velmi ráda, ale musím ho střídat s jinými žánry. Čtu, tak nějak všechno, jen erotika mě moc nebere a vyloženě historické těžké romány.
Teď už ke knize Ledová krev. Jaká je? Líbila se mi?
Mrkněte do celého článku, kde si můžete přečíst jak anotaci, tak i mou recenzi.

Tajemné cesty parfému - Cristina Caboni

27. října 2017 v 15:45
Krásný podzimní den přeji. Bohužel u nás celý den prší, ale to k podzimu patří.
Dneska bych Vám ráda ukázala knihu (novinku), kterou jsem přečetla během dvou dnů a není to jen tak ledajaká kniha. Sice je to klasický román pro ženy, ale obsahuje něco, co byste asi ani neřekli, že by mohla nějaká kniha obsahovat.
Kniha se jmenuje TAJEMNÉ CESTY PARFÉMŮ, kterou napsala Cristina Caboni a partnerem vydání je NOTINO.CZ, které můžete znát z mých recenzí, protože u nich dělám pravidelně objednávky.
Jaký je román? A co obsahuje zajímavé?
Mrkněte do celého článku.

Proč je bdělá pozornost lepší než čokoláda - David Michie

22. října 2017 v 18:21
Dobrý večer všem,
zítra mě čeká ráno peklo, ale snažím se myslet pozitivně, protože odpoledne mám nějaké skvělé plány. Tak doufám, že mi poledne uteče jako voda. Jak jste si užili víkend? Já dostudovala skvělou knihu PROČ JE BDĚLÁ POZORNOST LEPŠÍ NEŽ ČOKOLÁDA od David Michie. Na kterou jsem se těšila a doufala jsem, že mi pomůže s mým problémem. Samozřejmě čtení jen tak nepomůže, ale chtěla jsem hlavně nakopnout a obdržet nějaké rady, které by mi mohly pomoc.

Koukala jsem, že je velkým trendem psát knihy s motivačními slovy, převážně youtuberky vydávají takové knihy. Nechtěla jsem, ale knihu od nějaké 20ti leté holčiny, která si žije jako v bavlnce, proto jsem volila knihu od známého autora, který má plno zkušeností. Jinak pro informaci mám doma knihu Továrna na sny, je sice hezká, ale bohužel mi vůbec nic nedala, jen jsem se dozvěděla o bloggerce jak žila a žije.

Jaká byla, ale tato kniha? Dodala mi nějaké rady? Mrkněte do celého článku.

Černé lekníny - Michel Bussi

2. října 2017 v 18:32
Přeji krásný večer.
Konec pondělí je tu. Doufám, že v jste se měli ve škole či v práci dobře. Já mám zítra volno, protože mají Němci svátek. Budu odpočívat, a asi půjdu na jednu rozhlednu, protože jsem už dlouho nebyla na pořádné procházce.
Ještě než půjdu do sprchy, tak Vám sem dám recenzi na knihu ČERNÉ LEKNÍNY od spisovatele Michel Bussi. Jedná se o detektivku. Jak už jsem tu někdy psala, klasické detektivky nečtu, ale sem tak si nějakou tu moderní přečtu. Tato vypadala nadějně, tak jsem ráda, že jsem si ji díky KNIHCENTRUM mohla přečíst.

Určitě se mrkněte do celého článku, kde najdete jak anotaci, tak i recenzi.

Detox smoothies - Eliq Maranik

22. září 2017 v 16:38
Krásný večer, jsem vyřízená. Dneska jsem měla honičku, nic nestíhám a to jsem ještě nachcípaná. U nás v práci je každý nemocný a přesto chodí lidi práce, takže se pak nedivím, že vše chytnu, když mám teď imunitu na nic. Doufám, že se máte lépe a budete si dnes užívat. Já zalehnu, ať jsem fit na zítřek. U nás ve městě je skvělá akce, kam chci jít.
Ještě než zalehnu, tak bych Vám ráda ukázala knihu DETOX SMOTHIES od Eliq Maranik. Ano jsem trošku ujetá na knihy o smoothies. Mám jich doma už docela dost, a přesto budu kupovat další a další. Tato kniha je sice na hubnutí, ale já nehubnu, jím normálně a občas si dopřeji zdravou šťávu. Takže je jedno na co kniha je určená, důležité je, že obsahuje rady a recepty.
Určitě se mrkněte do celého článku, kde se o knize dozvíte více.

Moderní odšťavňování - Mimi Kirk

15. září 2017 v 11:52
Krásný den všem, snad máte také dobrou náladu jako já!

Konečně jsme si sedla k počítači s výbornou kávičkou a dokopala jsem se k tomu, abych Vám sem dala recenzi na naprosto úžasnou knihu MODERNÍ ODŠŤAVŇOVÁNÍ od Mimi Kirk. Není to jen kniha s recepty, jak možná asi od knihy čekáte, ale jedná se vyloženě o kompletního průvodce. Tedy já bych řekla, že je to spíše perfektní encyklopedie nejen o odšťavňování. Když mi kniha dorazila domů, Byla jsem naprosto překvapená, jaká kniha je. Nemohla jsem ji pustit z ruky, neustále jsem si ji prohlížela a otáčela jen tak strany, až jsem se večer pustila do čtení. Mám z ní obrovskou radost a neustále si ji prohlížím a zapisuji si do notesu, co mám více jíst či pít.

Mrkněte se do celého článku, kde se dozvíte o knize daleko více a taky najdete v článku i nějaké ty fotky.

Katakomby - Madeleine Rouxová

9. září 2017 v 20:10
Zdravím všechny!
Sobota je skoro za námi, já si ji užila docela dost. Byla jsem s kamarádem na jedné akci a odpoledne jsem byla nakupovat v Německu. Zítra bohužel do práce. Moc se mi nechce. Čeká mě náročný týden. Doufám, že alespoň také uteče jako víkend.
Ještě než půjdu uklízet a vařit, tak Vám sem dám recenzi na knihu KATAKOMBY od spisovatelky Madeleine Roux. Katakomby jsou třetím dílem série Asylum. Na tento díl jsem se těšila, protože jsem někde četla, že by to měl být nejlepší díl. Byla jsem fakt zvědavá, zda bude nejlepší. Obálka opět nezklamala a fotografie uvnitř také ne.

Byl tento díl opravdu nejlepší? Mrkněte do celého článku.

Jsem single a pomstím se - Tracy Bloom

25. srpna 2017 v 19:22
Dobrý večer,
ještě týden a začne škola. Řekla bych, že prázdniny utekly školákům fakt rychle. Já měla sice nějaké to volno, ale i to kratší volno uteklo jako voda. Celé prázdniny nad něčím přemýšlím, mám toho plnou hlavu, možná na to udělám článek, abyste mi třeba poradili.

Dneska tu pro Vás mám recenzi na knihu z levných knih. JSEM SINGLE A POMSTÍM SE od autorky Tracy Bloom. Jedná se o klasickou, jednoduchou, romantickou oddechovku. Na léto přímo ideální. Také knihy moc nečtu, ale jednou za čas proč ne.
Jak se mi kniha líbila? O čem kniha je? Mrkněte do celého článku.

Válka růží 1: Bouře - Conn Iggulden

12. srpna 2017 v 11:02
Krásný den,
včera celý den pršelo a to jsem byla na výletě. Takže jsme museli na poslední chvíli změnit plány a nakonec jsme byli půl dne v nákupáku. Kde jsme utráceli ve slevách. Měla jsem radost, protože nejezdíme tak často do nákupáků. Nakoupila jsem vcelku pěkné věci a zítra jedu zase na nákupy. Budou to poslední nákupy v tomto měsíci a na další pojedu zase až za půl roku. :-D
Včera jsem při zpáteční cestě dočetla jednu bichličku. Jedná se o novinku Válka růží 1. díl - Bouře od spisovatele Conn Iggulden. Je to klasický historický román. Nečtu takové knihy, ale už asi rok si říkám, že bych si ráda zkusila nějaký přečíst. Spisovatele doporučuje spoustu lidí a jelikož od něj vyšla nedávno tato novinka, tak jsem si řekla, že zkusím právě tuto knihu.

Obálka je nádherná, kniha obsahuje 500 stran a jaký byl obsah? To se dozvíte v celém článku.

Spouštěč - Wulf Dorn

13. července 2017 v 16:50
Krásný den,
víkend jem skoro před námi, tak doufám, že někam vyrazíte. Pokud už nejste na dovolené. Já mám dovolenou až v srpnu, to si ještě počkám.
Dneska tu mám pro Vás recenzi na skvělý psychothriller SPOUŠTĚČ od spisovatel Wulf Dorn. Spisovatele mám velmi ráda, takže jsem se na tuto knihu dost těšila a taky jsem ji přečetla za jeden večer, jelikož se od ní nešlo odtrhnout. Bohužel jsem ji četla večer, když jsem byla sama doma a to nebyl dobrý nápad, protože jsem se pak vážně bála odejít z jedné místnosti.

Jaká byla? Mrkněte na recenzi v celém článku.

Stačí jen chtít - Joelle Charbonneau

27. června 2017 v 15:00
Krásný den přeji!
Přežila jsem šílený den v práci, a teď se chystám konečně vyházet nepotřebné věci do popelnice. Už delší dobu si říkám, že potřebuji vygruntovat byt. Takže mám o zábavu postaráno. Pak mě čekají nákupy, chci si koupit plno doplňků do bytu, ale to co chci, nikde nemají.
Pokud se nudíte nebo máte chvilku času, tak si můžete přečíst dnešní recenzi na knihu STAČÍ JEN CHTÍT od autorky Joelle Charbonneau. Jedná se o tenčí mrazový thriller, který se na dnešní dobu fakt hodí. Tenké thrillery mám nejraději na letní večery na balkóně u kávy či vínka.

Jak se mi kniha líbila? To se dozvíte v celém článku.

Zdravá střeva, zdravý život - Joachim B.Vollmer

20. června 2017 v 18:29
Úterý skoro za námi. Dám si čaj a zalehnu k seriálu Panství Downton.
Všem přeji dobrou noc, ale jestli si chcete ještě něco málo počíst, tak tu mám konečně recenzi na knihu ZDRAVÁ STŘEVA, ZDRAVÝ ŽIVOT od úspěšného terapeuta Joachima Bernd Vollmera.
Pořídila jsem si ji, protože mám neustále problémy s nafouklým břichem, se zažíváním atd.. Jsem alergická na laktózu, ale i když se jí vyhýbám, tak mám pořád problémy, takže jsem si chtěla ještě něco počíst a doufala jsem, že najdu nové rady. Dvě rady jsem vážně našla, takže je zkusím a uvidím.

Jaká jinak kniha je? Mrkněte do celého článku.

Když Lenin přišel o mozek a Churchill obětoval ovci - Giles Milton

7. června 2017 v 19:58
Dobrý večer všem.
Půlku týdne máme za sebou a já už se těším na pátek, mám toho nějak po krk. Teď už všeho nechám a jdu si lehnout ke knize, kterou mám rozečtenou už asi 14 dní.
O víkendu jsem dočetla velmi zajímavou knihu, která nese vtipnější název KDYŽ LENIN PŘIŠEL O MOZEK A CHURCHILL OBĚTOVAL OVCI, kterou napsal Giles Milton.
Možná si říkáte, že už jste ji viděli, nejspíše jste viděli první díl, který jsem též recenzovala. Dole v článku si můžete prohlédnout obě obálky vedle sebe a napsala jsem i malé srovnání.

Jaký byl druhý díl? Mrkněte do celého článku.

Aztécká říše - Sean Callery

18. května 2017 v 14:19
Krásný čtvrtek přeji,
zítra pátek konečně. Mám toho zase všeho po krk. V sobotu se pojedu zase podívat na závody do vrchu. Po obědě čekáme kamarády, takže budu mít skvělý víkend. Minulý víkend jsem jenom četla a četla, naštěstí v přírodě na sluníčku. Miluji takové občasné víkendy.

Přečetla jsem i jednu knihu o historii, kterou Vám dneska představím. Jedná se o tenoučkou knihu, která je ze série Temné dějiny. Já mám díl AZTÉCKÁ ŘÍŠE a nejspíše si někdy pořídím i další díly, zaujaly mě převážně dva díly STAROVĚKÉ ŘECKO A STAROVĚKÝ ŘÍM. Jsou to sice velmi stručné knihy, ale jsou pěkné a najdu v nich to co důležité.

Pokud Vás zajímá jaká je kniha, tak se mrkněte do celého článku.

Temná hra paměti - Jack Lance

9. května 2017 v 17:58
Zdravím,
v práci nic moc. Doma už máme skoro vše hotové, už jen koupit nějaké drobnosti. Těším se na pátek, vzala jsem si dovču, musím na krev a udělám si pěkný den.
Dneska Vám sem dám jen recenzi na knihu Temná hra paměti od Jack Lance, je to kniha, kterou jsem ulovila v levných knihách.
Pokud máte rádi jednohubky na jeden večer, tak tato kniha je přesně taková. Jedná se o thriller, ve kterém hlavní hrdinka ztratí paměť.
Obálka je krásná, ale jaký je příběh? Mrkněte do celého článku.

Stále půlnoc - Denise Mina

20. dubna 2017 v 18:08
Zdravím, jak se máte?
Venku snad mrzne. V práci mrzne a doma teď taky mrznu. Ještě stále makáme, takže máme neustále otevřené okno. Teď mám až do večera klid, protože už pracují jen chlapi. Takže se vrhnu na recenzi a snad sepíšu ještě něco, abyste tu měli co číst.
Dneska Vás tedy seznámím s první knihou od autorky Denise Mina - Stále půlnoc. Doma mám ještě druhou knihu a chci určitě další její knihy, i když první díl byl, jaký byl.

Kniha STÁLE PŮLNOC by měla být detektivka, plno lidem se nelíbila, takže zda se líbila mně, to se dozvíte v celém článku.

Podivná hra - Zuzana Pospíšilová

10. dubna 2017 v 18:24
Dobrý večer,
právě večeřím a hlavně odpočívám. Jsem zmožená a utahaná. V práci chaos a v další práci totální chaos. Ještě, že už sedím a vychutnávám si přítelovo sladko-pálivou omáčku s rýží.
O víkendu jsem dočetla knihu Podivná hra od české autorky Zuzany Pospíšilové a hned jsem samozřejmě napsala hlavní část recenze, abych na nic nezapomněla. Je nejlepší hned po dočtení sepsat vše důležité, protože jak začnu číst další knihu, některé myšlenky se mi z hlavy vytratí, a pak už není recenze, tak dobrá.

Kniha má úžasnou obálku, vypadá tajemně a strašidelně. Díky ní mě kniha velmi zaujala, po dočtení anotace jsem ji musela mít a naštěstí jsem měla takové štěstí, že jsem knihu dostala od nakladatelství GRADA, moc děkuji za knihu a teď už se mrkněte do celého článku, kde se dozvíte, jaká kniha nakonec byla.

Hvězdy nad hlavou - Marissa Meyerová

3. dubna 2017 v 15:00
Zdravím!
Konečně doma z práce, dneska byl šílený den. Ještě nejsem pořádně vyléčená, ale musela jsem do práce a teď mě čeká spousta práce doma. Ještě musím přebrat korálky, které dávám pryč, mám toho dost, takže v rychlosti dopíšu úvod k této recenzi a jdu makat.
Jelikož jsem minulý týden dočetla knihu od Marissa Meyer - Hvězdy nad hlavou, tak jsem chtěla recenzi napsat, co nejdříve. Dokud ji mám v živé paměti. V knize jsou krátké povídky, které popisují, co bylo před či po nějakém příběhu ze série Měsíční kroniky.
Líbí se mi tento nápad, že po vydání nějaké sérii, napíše autorka ještě povídky, aby dokreslily příběh. Přijde mi to jako skvělé zpestření nakonec a pro milovníky nějaké té série, je to určitě úžasné doplnění.

Bible zelených smoothie - Kristina Miles

26. března 2017 v 17:39
Krásný podvečer všem, zítra pondělí áchjoo,
dneska bylo tak krásně, že jsem si udělala po dlouhé době zdravé smoothie a vzpomněla jsem si, že mám doma knihu, na kterou plánuji recenzi už asi měsíc.
Takže ji tu pro Vás mám a doufám, že někoho kniha zaujme, tak jako mě. Kniha je tenoučká, ale velmi užitečná a obsahuje plno různých receptů na smoothie.
BIBLE ZELENÝCH SMOOTHIE - Obsahuje rady a recepty na supervýživné nápoje, které Vám pomohou zhubnout a dodají Vám energii a duševní pohodu.
Já ji určitě nemám kvůli hubnutí, ale chci začíst jíst a pít zdravěji, hlavně kvůli problémům se zažíváním a trávení.
Jaká kniha je? To se dozvíte v celém článku.
 
 

Reklama