Slevy pro Vás ZDE.

-Knihy recenze

Sirotčinec slečny Peregrinové knihovna duší - Ransom Riggs

23. října 2016 v 18:08
Neděle nám končí. Doufám, že jste si odpočinuli a zítra vyrazíte do práce či školy tou pravou nohou.
Včera v noci jsem dopsala poslední recenzi na třetí díl Sirotčince. Poslední třetí díl se jmenuje KNIHOVNA DUŠÍ. Bavil mě více než předchozí, ale stejně mám nejraději první díl, protože teprve příběh začal, bylo to něco nového

Třetí díl je nejtlustší, ale měla jsem ho asi nejrychleji přečtený, protože mě zajímal konec celé trilogie. Jsem velmi zvědavá, jestli se natočí i druhý i třetí díl.
Recenze opět v celém článku.

Sirotčinec slečny Peregrinové podivné město - Ransom Riggs

19. října 2016 v 18:32
Krásný den přeji.
Dneska tu mám slibovanou recenzi na druhý díl Sirotčince. PODIVNÉ MĚSTO. Byla jsem velmi zvědavá, co autor vymyslel, protože první díl skončil tak dobře, že jsem se bála, aby ve druhém díle autor všechno nepokazil. Druhý díl jsem měla přečtený za jeden večer, protože jsem chtěla mít trilogii co nejrychleji za sebou a udělat si celkový obrázek na trilogii.

Druhý díl se mi moc nelíbil, abych pravdu řekla. Proč? To se dozvíte v celém článku.

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti - Ransom Riggs

15. října 2016 v 6:08
Zdravím.
Dneska konečně recenze na knihu SIROTČINEC SLEČNY PEREGRINOVÉ PRO PODIVNÉ DĚTI. Pokud sledujete můj instagram, tak asi víte, že jsem knihu zhltla velmi rychle, protože jsem měla jít za pár dnů do kina na film. Takže jsem chtěla mít nejprve přečtenou knihu, abych mohla porovnat, co je ve filmu špatně či navíc.
Hned po prvním dílu jsem si vzala na čtení druhý a pak hned třetí díl, takže se těšte na recenze, budu je sem dávat tak po pěti dnech.

Ale dneska tedy jen o prvním dílu, jak se mi líbil?

Nezlomná - Lesley Pearse

9. října 2016 v 17:57
Dobrý den přeji mé milé čtenářky!
Škoda, že už je neděle. Jelikož bylo o víkendu ošklivě, tak doufám, že jste si zalezli do pelíšku s nějakou pěknou knihou, Pokud ano, napište mi, co právě čtete.
Já v týdnu dočetla knihu NEZLOMNÁ od spisovatelky Lesley Pearse. Nezlomná je druhý díl Belle. První díl se jmenoval SPOLEČNICE. Jelikož mě první díl totálně dostal, tak jsem se nemohla druhého dílu dočkat.

Jaký byl druhý díl? Pokud Vás to zajímá mrkněte do celého článku.

Spolubydlící - John Lutz

12. září 2016 v 7:27
Už delší dobu jsem si chtěla přečíst nějakou knihu od autora John Lutz, ale nevěděla jsem přesně jakou, protože se mi líbí od něj hodně knih. Nakonec jsem si vybrala SPOLUBYDLÍCÍ, protože je to tenká kniha, a kdyby se mi kniha nelíbila, tak bych ji jednoduše dočetla, protože to není žádná bichlička. Má jen 210 stran, takže opravdu taková ta jednohubka.
Jinak jsem si knihu koupila na bux.cz, kde ji měli ve slevě za pouhých 62Kč. Takže nejen tenká kniha mě přiměla si ji koupit, ale i cena.

Jaká je kniha Spolubydlící? To se dozvíte v celém článku.

Nejšťastnější dívka na světě - Jessica Knollová

7. září 2016 v 7:22
Dobré ráno!
Dneska je den, kdy začíná má 14ti denní dovolená. I když jsem myslela, že se prospím, tak jsem byla před sedmou na nohách. Sedla jsem si s kávou k počítači a začala jsem psát nějaké recenze, abyste tu měli co číst, až budu na Krétě, což bude od 11tého. Každý den ráno, vyjde nový článek, tak se nemusíte bát, že tu bude nuda.

Dneska jsem se rozhodla dopsat recenzi na knihu NEJŠŤASTNĚJŠÍ DÍVKA NA SVĚTĚ od autorky JESSICA KNOLL. Je to její první kniha a já doufám, že někdy napíše další, protože se mi kniha docela líbila a myslím si, že další kniha by byla od ní daleko lepší.
Pokud máte rádi zajímavé příběhy, tak mrkněte do celého článku.

Útěk - Peter May

28. srpna 2016 v 9:01
Dobré ráno!
Máme tu neděli, áchjo. Vůbec se mi nechce do práce, budu tam sama, takže se bude den táhnout hrozně. Dneska mám v plánu pracovat a pak si užívat volna. Ještě než se vrhnu na tu kopu papírů, co tu mám, tak Vám představím knihu jménem Útěk, kterou napsal spisovatel Peter May a vydalo ji nakladatelství HOST.
O tomto spisovateli jsem četla snad jen samou chválu, proto jsem si chtěla zkusit přečíst alespoň jednu knihu od něj a vybrala jsem si novinku.
No a jaká byla? Mrkněte do celého článku.

Buchenwald Peklo na kopečku - Flint Whitlock

14. srpna 2016 v 19:51
Krásný den přeji, včera jsem toho nakonec moc nepřečetla, protože jsem si pustila záhadným způsobem Harryho Pottera, takže jsem spíše koukala na film, ale dneska snad Krysaře dočtu, protože mě včera docela dost bavil. Co čtete momentálně Vy?

A dneska si dáme recenzi na knihu, na kterou jsem se hrozně moc těšila, jelikož je to třetí díl a já mám doma dva předchozí.
Jedná se o knihu Buchenwald peklo na kopečku, kterou napsal Flint Whitlock. Jak už asi víte, tak ráda čtu knihy na toto téma, protože si myslím, že by se na takovou událost nemělo zapomínat a já se ráda dozvídám nová fakta o tomto období.

Děti hněvu - Nela Rywiková

28. července 2016 v 12:22
Zdravím své milé čtenářky, koukám, že plno z Vás je někde u moře nebo na dovolené v ČR či na Slovensku. To je dobře, užívejte si, dokud můžete :-)

Dneska ráno jsem konečně dokončila recenzi na skvělou detektivku DĚTI HNĚVU od české autorky Nela Rywiková.
Detektivky moc nečtu, ale jednou za čas mám chuť přečíst si opravdu dobrou detektivku, kde se vyloženě něco vyšetřuje a zároveň je hodně napínavá.
Já tuto knihu určitě doporučit můžu, proč? Mrkněte do celého článku.

Muž jménem Ove - Fredrik Backman

6. července 2016 v 16:36
Krásný dobrý den, dneska to vypadá, že je pěkně, ale je docela chladno. Dneska jsem měla v plánu přijít domů, dopsat tuto recenzi a jen odpočívat. Bohužel jsem po práci jela koupit novou lednici, pak jsem uklízela a teď mám konečně chvilku na to, abych dopsala recenzi na bezvadnou knihu Muž jménem Ove od autora Fredrik Backman. Kupovala jsem ji na bazaru na databazeknih.cz a dorazila mi skoro nová kniha, z čehož jsem měla velkou radost.

Teď už konečně něco málo ke knize.

Dubnová čarodějka - Majgull Axelssonová

29. června 2016 v 18:22
Ahoj, včera mě blog.cz tak štval, že jsem vypla počítač a šla jsem spát, protože jsem se nechtěla nervovat s tím, že mi něco nešlo. Moje vina to nebyla, takže se tu zítra objeví nejspíš článek s recenzí, která už tu byla. Tak se prosím nedivte, že jste ji už viděli.

Teď už konečně něco pozitivního, dočetla jsem knihu, kterou jsem málem nedočetla a odložila. Jmenuje se DUBNOVÁ ČARODĚJKA a autorkou je Majgul Axelssonová. Kniha je vcelku dost tlustá, má přesně 500 stran. Bichličky mi nevadí, ale musí se mi téma líbit. Anotace se mi líbila, ale celkově kniha byla hodně zvláštní.
Líbila se mi? To se dozvíte v celém článku.

V podezření - Michael Robotham

20. června 2016 v 7:01
Dobré ráno! Doufám, že budete mít lepší pondělí než já.
Nenávidím pondělky, už aby byla středa, to nebudu muset být v práci tak dlouho.
Dneska jsem se rozhodla, že Vám sem dám recenzi na knihu, protože budou co nevidět prázdniny, tak abych Vám dala, co nejvíc typů na dobré knihy. V létě koukejte hodně číst, né že se budete jen tak poflakovat :-P
Kniha, na kterou si můžete přečíst v celém článku recenzi se jmenuje V PODEZŘENÍ a napsal ji Michael Robotham, od kterého mám doma knihu Řekni lituji a ta byla vážně perfektní, proto jsem chtěla jeho další knihy.
Znáte autora? Pokud né tak to je chyba, protože je vážně skvělý. Teď už k samotné knize.

Zdravá výživa pro celou rodinu - Martina Kasalová

16. června 2016 v 9:26
Dobré ráno, dneska jsem mohla spát déle. Bohužel mě vzbudila čičina, prý jí došlo žrádlo, takže potřebovala akutně nasypat, jakoby nemohla ještě hodinku počkat, ale nevadí, alespoň mrknu, co je nového na netu.
Ještě než začnu pokukovat různě po e-shopech, facebooku atd.. dám Vám sem menší recenzi na skvělou kuchařku ZDRAVÁ VÝŽIVA PRO CELOU RODINU od Martiny Kasalové. Zase jsem měla takovou tu chuť začít jíst zdravě, takže jsem si pořídila skvělou zdravou kuchařku od nakladatelství GRADA, která mi snad dopomůže k tomu, abych si občas uvařila něco zdravého.

S kuchařkou jsem vcelku spokojená, mrkněte do celého článku, kde se dozvíte, co v kuchařce je či není.

Přátelství navzdory Hitlerovi - J. Matyášová

11. června 2016 v 7:03
Krásné dobré ráno, vstává se hned lépe, když víte, že je dneska sobota a nic nemusíte, že?♥
Nevím, jak to bude o víkendu, protože chci být co nejdéle v přírodě, udělám si piknik, budu hledat poklady a snad se dostanu i někdy na deku s knihou. Vy si víkend užijte, co nejvíc :-)
Pro dnešek Vám sem dám recenzi na hodně zajímavou knihu PŘÁTELSTVÍ NAVZDORY HITLEROVI, jejíž autorkou je Judita Matyášová.

Společnice - Lesley Pearse

5. června 2016 v 20:06
Krásný dobrý večer, dneska bylo krásně. Byla jsem si koupit pár věcí a utratila jsem víc, než jsem chtěla, ale nevadí. Převážně jsem kupovala věci, které jsme s přítelem potřebovali do bytu. Nakupování jsme završili krásnou procházkou po lese a loukách.
A teď už k dnešnímu článku:
Konečně vyšla v České republice další kniha od autorky Lesley Pearse. Autorka napsala hodně knih, bohužel u nás jsou zatím jen dvě (Unesená a teď novinka Společnice). Unesenou jsem četla a kniha se mi hrozně moc líbila, takže jsem se těšila, až vyjde někdy další kniha od autorky. Nedávno vyšla právě Společnice a bylo jasné, že ji potřebuji.
Nějak jsem se nepodívala kolik má kniha stran, takže když mi dorazila domů, docela jsem se vyděsila, ale naštěstí se kniha četla, tak dobře, že jsem ji měla hodně rychle přečtenou.
A jak se mi nakonec kniha líbila? To se dozvíte v celém článku.

Hrob mé sestry - Robert Dugoni

20. května 2016 v 19:20
Krásný podvečer, dneska bylo fakt krásně, akorát toho sluníčka moc nevylezlo. Takhle teplo už snad bude pořád, nechci zimu, která má být zase prý další týden. Dneska jsem po práci dočetla konečně knihu HROB MÉ SESTRY od spisovatele Robert Dugoni, po přečtení jsem usnula na dvě hodinky, což jsem nechtěla, protože musím udělat spoustu věcí, ale únava měla přednost. Teď sedím u počítače a chystám se napsat rovnou recenzi, protože mám knihu v živé paměti.

Knihu jsem chtěla hlavně, protože má na přebalu nápis THRILLER a já thrillery čtu moc ráda. Po přečtení anotace jsem zjistila, že to asi thriller moc nebude. Mrkněte do celého článku, kde najdete anotaci a mojí reakci na ní a také recenzi.

Dvojčata - Saskia Sarginson

8. května 2016 v 9:34
Krásnou neděli přeji. Doufám, že si užíváte, protože já jsem v práci a mám toho až nad hlavu. Včera jsem si dala takovou práci a napsala jsem několik recenzí na knihy, takže se máte na co těšit. Dneska tu mám první recenzi a to na knihu Dvojčata od autorky Saskia Sarginson. (Saskia je moje hodně oblíbené jméno, jednou se tak možná bude jmenovat moje dcera).
Knihu mám z levných knih, znáte ji?

Když Hitler bral kokain a Stalin vyloupil banku

21. dubna 2016 v 7:18
Dobré ráno, dneska mám volno v práci, protože jedu na veterinu s kočičkou. Vyndají ji stehy, a pak se hodlám flákat doma, budu odpočívat, udělám si nehty, zkouknu filmy atd.. Zkrátka si udělám den pro sebe.
Včera jsem dočetla hodně zajímavou knihu, která nese název KDYŽ HITLER BRAL KOKAIN A STALIN VYLOUPIL BANKU, od spisovatele a historika Giles Milton.
Hned jak jsem ji dočetla, otevřela jsem blog a rozepsala jsem si recenzi, protože mě kniha natolik uchvátila, že jsem chtěla napsat recenzi, co nejdříve.

Jaká kniha je? To si můžete přečíst v celém článku.

Opožděné vzpomínky - Evelina Merová

9. dubna 2016 v 11:31
Dobrý den, venku je zima jako v mrazáku. Půjdu chystat oběd a pak pojedu pryč. Užívejte si víkend, jak jen můžete. :-)

Jelikož jsem včera večer dočetla knihu OPOŽDĚNÉ VZPOMÍNKY od autorky Evelina Merová, tak jsem si řekla, že dneska napíšu recenzi, protože mám příběh v živé paměti.
Pokaždé při čtení knihy si dělám poznámky, abych do recenze napsala vše, co mě zaujalo, tak snad se Vám bude recenze líbit.

Kniha je malinká a má 155 stran. Anotaci i recenzi najdete v celém článku.

Neviditelná zranění - Věra Fojtová

25. března 2016 v 8:20
Pátek je tu a také je tu volno, tak snad máte radost, budete si užívat, odpočívat, lenošit a co já vim, co všechno. Já se budu ještě bohužel léčit.
V úterý jsem dočetla knihu NEVIDITELNÁ ZRANĚNÍ od autorky Věry Fojtové. Hned jak jsem ji dočetla, sepsala jsem recenzi, jenže jsem ji chtěla zveřejnit až o víkendu, ale myslím si, že právě dneska je ta správní doba ji zveřejnit.
Mně se kniha líbila a vrhám se na další knihu, ale ještě nevím jakou, protože mám doma tolik nových knih, že nevím do jaké se pustit jako první.
 
 

Reklama