Slevy pro Vás ZDE.

-Knihy recenze

Sanctum - Madeleine Rouxová

19. března 2016 v 18:45
Krásnou sobotu přeji. Doufám, že se máte dobře, protože já moc ne. Ležím v pelechu a léčím se. Až dopíšu tuto recenzi, vezmu si do ruky knihu a budu číct, musím toho volna využít ke čtení, přes týden moc času nemám.
O jakou recenzi se bude jednat? Nebude to dneska žádná kosmetika, ale kniha. Představím Vám druhý díl Asylum SANCTUM, oba díly napsala spisovatelka Madeleine Rouxová.
První díl se mi vcelku líbil. Líbil se mi i druhý díl? To můžete zjistit v celé recenzi.

Přežil jsem Buchenwald - Lois Gros a Flint Whitlock

26. února 2016 v 21:52
Dobrý večer, zítra budu celý den pryč a v neděli jdu dobrovolně do práce, což je u mně neobvyklé. Nejraději bych byla doma, ale slíbila jsem to kamarádce, tak ji v tom nechci nechat. Snad to uteče a budu, co nejdříve doma. Vy si užívejte volný víkend.
Právě před chvílí jsem dočetla a i dopsala recenzi na knihu PŘEŽIL JSEM BUCHENWALD od Lois Gros a Flint Whitlock. Mám doma tolik knih na čtení, že nevím kterou si vzít jako další.
V celém článku najdete anotaci, recenzi a nějaké ty fotky.

Everest - Robert Birkby

21. února 2016 v 12:54
Krásnou neděli přeji. Mně už je lépe a jsem dokonce pozvaná na rande do kina. Takže si to pořádně užiju a Vy si zatím můžete přečíst mou recenzi na knihu EVEREST - Legendární Scott Fisher a jeho život ve výškách od spisovatele a kamaráda Scotta Robert Birkby.
Já nejsem horolezec a ani se o horolezectví nezajímám, ale život o horolezci Scottu Fisheru mě vcelku zajímal, proto jsem si knihu o něm pořídila.

Poslední nosorožec - Zuzana Beranová

30. ledna 2016 v 16:20
Za chvíli odjíždím a ještě než odjedu, dám Vám sem recenzi na knihu POSLEDNÍ NOSOROŽEC, kterou napsala česká spisovatelka Zuzana Beranová.
Kniha se jí hrozně moc povedla. Je to má první kniha od ní. Určitě si někdy pořídím její předchozí knihu Všechny vůně Afriky. Doufám, že knih napíše více, protože je to výborná spisovatelka.

Celou recenzi i anotaci najdete v celém článku.

36 smoothies pro duši

22. ledna 2016 v 21:20
Krásný večer, jak se máte? Zítra sobota konečně, odpočinek, čtení, procházka, klídek...jak to vidíte Vy?
Dneska jsem konečně po dlouhé době dopsala tuto recenzi. Trvala mi dlouho, protože jsem neměla čas a ani chuť sedět u počítače.
Recenze je na 36 smoothies pro duši. Jsou to kartičky z www.synergiepublishing.com, kde mají zajímavé knihy.
Jelikož jsem k Vánocům dostala mixér, chtěla jsem nějakou kuchařku na smoothie, i když si smoothie můžete různě vymýšlet, ale tyto kartičky mě velmi zaujali díky zajímavostem, které uvidíte v celém článku.

Ilustrovaný Harry Potter a Kámen mudrců

17. ledna 2016 v 16:38
Dobrý podvečer, neděle utekla jako voda a to jsem jen odpočívala a koukala na filmy.
Když kniha vyšla a všude na internetu byly recenze, hrozně moc jsem knihu chtěla. Koukala jsem na ní před Vánocemi v knihkupectví, jenže stála skoro 500Kč, takže jsem si ji nekoupila a šla domů, celou cestu jsem o ní básnila. Těsně po Vánocích jsem se koukala jen tak na bux a tam ji měli za 300Kč rovných, hned byla v mém košíku. Když přišla, hned jsem se začetla a nemohla jsem se ji nabažit. Je vážně nádherná, až uvidíte v celém článku fotky, tak pochopíte, proč je tak oblíbená.
Těším se jako malá na další díl, každý rok má vyjít další díl. Jsem zvědavá na ilustrace posledních dílů.

Deklarace smrti - Gemma Malley

6. ledna 2016 v 11:24
Pracovní týden v plném proudu, bohužel toho mám snad ještě víc než před Vánoci, tak snad se to změní po víkendu. Doufám, že ve škole máte klid :-D
Dneska sem šoupnu recenzi na knihu, kterou jsem si náhodou pořídila, když jsem šla kolem levných knih.
Jedná se o Deklarace smrti od Gemma Malley.

Pořád se dívá - Chevy Stevensová

12. prosince 2015 v 7:51
Krásné dobré ráno! Tak co? Pečete? Já bohužel nemám čas, pořád jsem v práci, takže asi udělám jen rohlíčky a zbytek jsem si objednala od známé, snad příští rok budu mít víc času.

Dneska si dáme recenzi na knihu Pořád se dívá od autorky Chevy Stevens. Obálka se mi moc líbí, knihu jsem měla přečtenou během dvou dnů, protože se četla moc dobře. Miluji takové ty knihy, od kterých se nedá odtrhnout.

Tak a jdeme na anotaci, recenzi atd..

V zajetí jídla - Doreen Virtue

5. prosince 2015 v 5:44
Dobré ráno a přeji Vám pohodový víkend, snad ho budete mít lepší než já, protože já jdu zítra do práce, takže je jasné, že mám dneska jen lehárko. Budu si číst, psát recenze a jen tak se poflakovat. Zkrátka chci celou sobotu odpočívat.

Dneska tu mám pro Vás recenzi na krásnou knihu. Není to jen tak ledajaká kniha, nejedná se o žádný příběh. Je to spíše psychologie, ale velmi zajímavá.
V ZAJETÍ JÍDLA od Ph. D. Doreen Virtue mám z e-shopu www.synergiepublishing.com, ze kterého mám, i kuchařku VAŘÍME BEZ MLÉKA.
!!! Určitě jsem si knihu nepořídila z důvodu, že chci zhubnout! To v žádném případě, hubnout nepotřebuji, ale mám jeden velký problém a tím je čokoláda, Jím ji pořád, furt, skoro každý den, dokážu si místo jídla vzít čokoládu a stačí mi to. Chtěla bych se tohoto návyku zbavit, proto jsem si pořídila knihu v "zajetí jídla".

Najděte mě - Michelle Knigth (Burford)

26. listopadu 2015 v 10:52
Krásné dobré dopoledne. Dneska se mi opravdu nechtělo vůbec vstávat, jindy problémy se vstáváním nemám, ale dneska to bylo úděsné. Ještě, že v práci toho tolik není.
Dneska tu pro Vás mám recenzi na knihu, kterou jsem zhltla snad jedním dechem. Najděte mě je kniha s pravdivým příběhem, sama autorka je hlavní hrdinkou, která vypráví svůj život. 11 let v zajetí. Musela jsem si knihu přečíst. Věděla jsem, že recenze bude opravdu dlouhá. Zkrátila jsem ji na polovinu, protože bych prozradila mnoho informací a to jsem nechtěla.
O čem kniha pojednává? A jak se mi líbila? Mrkněte na recenzi do celého článku.

Mrazivé ticho - Wulf Dorn

20. listopadu 2015 v 18:34
Krásný podvečer, i když je venku opravdu ošklivě, tak doufám, že si užíváte pátek, protože zítra je sobotaaa, konečně odpočinek.
Nevěděla jsem, co Vám sem přesně mám dát, protože toho mám docela dost, takže jsem se rozhodla pro recenzi na knihu od Wulf Dorn, o které jsem se dozvěděla díky Rodaw z Knihánkova, i když ona vychvalovala druhý díl, Já budu dneska recenzovat Dornovo druhou knihu, která u nás vyšla.

Obálka se mi moc líbí, vypadá tajemně a děsivě. Objednala jsem si ji na www.databazeknih.cz, na bazaru. Slečna prodávala první i druhý díl jen za 300Kč, v ceně bylo i poštovné. Obě knihy přišly v pořádku, takže jsem spokojená.

Vaříme bez mléka - Ashley Adams

15. listopadu 2015 v 8:45
Už je to rok, co nemohu nic, kde je mléko. Laktóza mi dělá velké problémy, dříve jsem si něco malého mohla dát, ale dneska si dám třeba svíčkovou s porcí jednoho knedlíku a je mi hned zle. Takže jsem si řekla, že je na čase se pořádně naučit jíst co mohu, tedy vařit a péct bez mléka. Bohužel jsou některé potraviny bez laktózy hodně drahé, takže peču málo a vařím z mléka či smetany občas.
Hledala jsem na internetu nějaké recepty s náhražkou mléka a našla jsem suprovou kuchařku "VAŘÍME BEZ MLÉKA" od Ashley Adams. Samozřejmě jsem si ji hned objednala a to ze stránky www.synergiepublishing.com, kde mají plno zajímavých kuchařek, určitě si u nich někdy nějakou další pořídím.

Teď už k samotné kuchařce. Je nádherná. Sice je to paperback, ale má krásný obal. I uvnitř je pěkně zpracovaná.

Buchenwaldské bestie - Whitlock Flint

20. října 2015 v 9:50

Ahoj z nebe - Laurie Frankelová

1. září 2015 v 17:58

Krutý osud - Dan Simmons

26. srpna 2015 v 15:10


Motýlí křídla - Veronika Bicker

18. srpna 2015 v 17:36
Knihu mám z bazaru na

Mrazivé léto - Manuela Martini

8. srpna 2015 v 19:16
Knihu mám z bazaru na

Elita - Kiera Cass

29. července 2015 v 14:44

Unesená - Lesley Pearse

24. července 2015 v 17:55
Knihu UNESENÁ mám z

Selekce - Kiera Cass

19. července 2015 v 18:45
 
 

Reklama