Slevy pro Vás ZDE.

-Knihy recenze

36 smoothies pro duši

22. ledna 2016 v 21:20
Krásný večer, jak se máte? Zítra sobota konečně, odpočinek, čtení, procházka, klídek...jak to vidíte Vy?
Dneska jsem konečně po dlouhé době dopsala tuto recenzi. Trvala mi dlouho, protože jsem neměla čas a ani chuť sedět u počítače.
Recenze je na 36 smoothies pro duši. Jsou to kartičky z www.synergiepublishing.com, kde mají zajímavé knihy.
Jelikož jsem k Vánocům dostala mixér, chtěla jsem nějakou kuchařku na smoothie, i když si smoothie můžete různě vymýšlet, ale tyto kartičky mě velmi zaujali díky zajímavostem, které uvidíte v celém článku.

Ilustrovaný Harry Potter a Kámen mudrců

17. ledna 2016 v 16:38
Dobrý podvečer, neděle utekla jako voda a to jsem jen odpočívala a koukala na filmy.
Když kniha vyšla a všude na internetu byly recenze, hrozně moc jsem knihu chtěla. Koukala jsem na ní před Vánocemi v knihkupectví, jenže stála skoro 500Kč, takže jsem si ji nekoupila a šla domů, celou cestu jsem o ní básnila. Těsně po Vánocích jsem se koukala jen tak na bux a tam ji měli za 300Kč rovných, hned byla v mém košíku. Když přišla, hned jsem se začetla a nemohla jsem se ji nabažit. Je vážně nádherná, až uvidíte v celém článku fotky, tak pochopíte, proč je tak oblíbená.
Těším se jako malá na další díl, každý rok má vyjít další díl. Jsem zvědavá na ilustrace posledních dílů.

Ztracený oceán - Johanna Basfordová

8. ledna 2016 v 16:44
Jsem konečně doma a jsem ráda, že zítra nikam nemusím, takže mám v plánu ležet v pelechu, číst si a pít čajík. Co budete dělat Vy?
Dneska bych Vám chtěla ukázat další nové omalovánky, které vlastním. Bohužel mám hroznou pošťačku, nedala mi do schránky lísteček a v pondělí jsem se dozvěděla, že mám omalovánky už skoro 10 dní na poště. Byla jsem dost naštvaná, ale jsem ráda, že je nakonec mám a jsou nádherné.
Tak jako ostatní omalovánky, které mám je i ztracený oceán z e-shopu GRADA.

Deklarace smrti - Gemma Malley

6. ledna 2016 v 11:24
Pracovní týden v plném proudu, bohužel toho mám snad ještě víc než před Vánoci, tak snad se to změní po víkendu. Doufám, že ve škole máte klid :-D
Dneska sem šoupnu recenzi na knihu, kterou jsem si náhodou pořídila, když jsem šla kolem levných knih.
Jedná se o Deklarace smrti od Gemma Malley.

Pořád se dívá - Chevy Stevensová

12. prosince 2015 v 7:51
Krásné dobré ráno! Tak co? Pečete? Já bohužel nemám čas, pořád jsem v práci, takže asi udělám jen rohlíčky a zbytek jsem si objednala od známé, snad příští rok budu mít víc času.

Dneska si dáme recenzi na knihu Pořád se dívá od autorky Chevy Stevens. Obálka se mi moc líbí, knihu jsem měla přečtenou během dvou dnů, protože se četla moc dobře. Miluji takové ty knihy, od kterých se nedá odtrhnout.

Tak a jdeme na anotaci, recenzi atd..

V zajetí jídla - Doreen Virtue

5. prosince 2015 v 5:44
Dobré ráno a přeji Vám pohodový víkend, snad ho budete mít lepší než já, protože já jdu zítra do práce, takže je jasné, že mám dneska jen lehárko. Budu si číst, psát recenze a jen tak se poflakovat. Zkrátka chci celou sobotu odpočívat.

Dneska tu mám pro Vás recenzi na krásnou knihu. Není to jen tak ledajaká kniha, nejedná se o žádný příběh. Je to spíše psychologie, ale velmi zajímavá.
V ZAJETÍ JÍDLA od Ph. D. Doreen Virtue mám z e-shopu www.synergiepublishing.com, ze kterého mám, i kuchařku VAŘÍME BEZ MLÉKA.
!!! Určitě jsem si knihu nepořídila z důvodu, že chci zhubnout! To v žádném případě, hubnout nepotřebuji, ale mám jeden velký problém a tím je čokoláda, Jím ji pořád, furt, skoro každý den, dokážu si místo jídla vzít čokoládu a stačí mi to. Chtěla bych se tohoto návyku zbavit, proto jsem si pořídila knihu v "zajetí jídla".

Najděte mě - Michelle Knigth (Burford)

26. listopadu 2015 v 10:52
Krásné dobré dopoledne. Dneska se mi opravdu nechtělo vůbec vstávat, jindy problémy se vstáváním nemám, ale dneska to bylo úděsné. Ještě, že v práci toho tolik není.
Dneska tu pro Vás mám recenzi na knihu, kterou jsem zhltla snad jedním dechem. Najděte mě je kniha s pravdivým příběhem, sama autorka je hlavní hrdinkou, která vypráví svůj život. 11 let v zajetí. Musela jsem si knihu přečíst. Věděla jsem, že recenze bude opravdu dlouhá. Zkrátila jsem ji na polovinu, protože bych prozradila mnoho informací a to jsem nechtěla.
O čem kniha pojednává? A jak se mi líbila? Mrkněte na recenzi do celého článku.

Mrazivé ticho - Wulf Dorn

20. listopadu 2015 v 18:34
Krásný podvečer, i když je venku opravdu ošklivě, tak doufám, že si užíváte pátek, protože zítra je sobotaaa, konečně odpočinek.
Nevěděla jsem, co Vám sem přesně mám dát, protože toho mám docela dost, takže jsem se rozhodla pro recenzi na knihu od Wulf Dorn, o které jsem se dozvěděla díky Rodaw z Knihánkova, i když ona vychvalovala druhý díl, Já budu dneska recenzovat Dornovo druhou knihu, která u nás vyšla.

Obálka se mi moc líbí, vypadá tajemně a děsivě. Objednala jsem si ji na www.databazeknih.cz, na bazaru. Slečna prodávala první i druhý díl jen za 300Kč, v ceně bylo i poštovné. Obě knihy přišly v pořádku, takže jsem spokojená.

Vaříme bez mléka - Ashley Adams

15. listopadu 2015 v 8:45
Už je to rok, co nemohu nic, kde je mléko. Laktóza mi dělá velké problémy, dříve jsem si něco malého mohla dát, ale dneska si dám třeba svíčkovou s porcí jednoho knedlíku a je mi hned zle. Takže jsem si řekla, že je na čase se pořádně naučit jíst co mohu, tedy vařit a péct bez mléka. Bohužel jsou některé potraviny bez laktózy hodně drahé, takže peču málo a vařím z mléka či smetany občas.
Hledala jsem na internetu nějaké recepty s náhražkou mléka a našla jsem suprovou kuchařku "VAŘÍME BEZ MLÉKA" od Ashley Adams. Samozřejmě jsem si ji hned objednala a to ze stránky www.synergiepublishing.com, kde mají plno zajímavých kuchařek, určitě si u nich někdy nějakou další pořídím.

Teď už k samotné kuchařce. Je nádherná. Sice je to paperback, ale má krásný obal. I uvnitř je pěkně zpracovaná.

Antistresové omalovánky pro dospělé 2

6. listopadu 2015 v 18:59
Na wishlistu za říjen a v pořízených věcech z října jste mohli vidět antistresové omalovánky pro dospělé 2 a dneska si tu o nich konečně můžete něco přečíst. Dokonce jsem Vám vyfotila několik omalovánek, abyste viděli, jak omalovánky vypadají.
Tak jako jedničku vytvořili dvě ženy, Jolana Daňková a Lenka Tréglová. Je dobře, že autorky zůstaly stejné, nemám ráda, když se nějaký autor změní, pak to totiž není druhý díl, ale úplně něco jiného.
Tak jako první díl mám i druhý díl z e-shopu www.grada.cz.

Je lepší jednička nebo dvojka? To se můžete v tomto článku také dozvědět. Stačí se jen mrknout do celého článku.

Buchenwaldské bestie - Whitlock Flint

20. října 2015 v 9:50

Ahoj z nebe - Laurie Frankelová

1. září 2015 v 17:58

Krutý osud - Dan Simmons

26. srpna 2015 v 15:10


Motýlí křídla - Veronika Bicker

18. srpna 2015 v 17:36
Knihu mám z bazaru na

Čarovný les - Johanna Basfordová

13. srpna 2015 v 7:53
Nejnáročnější den pro mě je tu. Doufám, že ho přežuji a večer dočtu knihu, kterou mám rozečtenou. Školáci, vy si užívejte prázdniny a uživejte si dokud to jde.
Pokud sledujete můj blog, tak jste tu mohli nedávno vidět antistresové omalovánky pro dospělé. Byla to kratší recenze, ve které jsem psala, že si koupím další, pač mě to nějak chytlo.

Pořídila jsem si opravdu další, tentokrát ČAROVNÁ LES. Taktéž je mám z e-shopu www.grada.cz. Jaké jsou? Nakonci recenze najdete menší srovnání mezi těmito a minulými.

Mrazivé léto - Manuela Martini

8. srpna 2015 v 19:16
Knihu mám z bazaru na

Antistresové omalovánky pro dospělé

2. srpna 2015 v 7:24
Krásné dobré ráno, neděle je tu a má být údajně pěkně, takže pojedu nejspíš zase na výlet.
Ve čtvrtek jste tu mohli vidět červencový wishlist, na kterém bylo 6 věcí. Já si z něho už pořídila 4. Postupně na ně udělám recenzi, takže se dozvíte, které věci mám doma.
Největší radost mám zatím z antistresových omalovánek pro dospělé, které jsem si objednala z e-shopuwww.grada.cz a dneska si o nich můžete něco málo přečíst v tomto článku.

Koukala jsem, že i Vás omalovánky hodně zaujaly už jen díky obrázku na wishlistu, takže se mrkněte do celého článku, kde uvidíte i malou ukázku, jak omalovánky vypadají.

Elita - Kiera Cass

29. července 2015 v 14:44

Unesená - Lesley Pearse

24. července 2015 v 17:55
Knihu UNESENÁ mám z

Selekce - Kiera Cass

19. července 2015 v 18:45
 
 

Reklama