Slevy pro Vás ZDE.

-Knihy recenze

Najděte mě - Michelle Knigth (Burford)

26. listopadu 2015 v 10:52
Krásné dobré dopoledne. Dneska se mi opravdu nechtělo vůbec vstávat, jindy problémy se vstáváním nemám, ale dneska to bylo úděsné. Ještě, že v práci toho tolik není.
Dneska tu pro Vás mám recenzi na knihu, kterou jsem zhltla snad jedním dechem. Najděte mě je kniha s pravdivým příběhem, sama autorka je hlavní hrdinkou, která vypráví svůj život. 11 let v zajetí. Musela jsem si knihu přečíst. Věděla jsem, že recenze bude opravdu dlouhá. Zkrátila jsem ji na polovinu, protože bych prozradila mnoho informací a to jsem nechtěla.
O čem kniha pojednává? A jak se mi líbila? Mrkněte na recenzi do celého článku.

Mrazivé ticho - Wulf Dorn

20. listopadu 2015 v 18:34
Krásný podvečer, i když je venku opravdu ošklivě, tak doufám, že si užíváte pátek, protože zítra je sobotaaa, konečně odpočinek.
Nevěděla jsem, co Vám sem přesně mám dát, protože toho mám docela dost, takže jsem se rozhodla pro recenzi na knihu od Wulf Dorn, o které jsem se dozvěděla díky Rodaw z Knihánkova, i když ona vychvalovala druhý díl, Já budu dneska recenzovat Dornovo druhou knihu, která u nás vyšla.

Obálka se mi moc líbí, vypadá tajemně a děsivě. Objednala jsem si ji na www.databazeknih.cz, na bazaru. Slečna prodávala první i druhý díl jen za 300Kč, v ceně bylo i poštovné. Obě knihy přišly v pořádku, takže jsem spokojená.

Vaříme bez mléka - Ashley Adams

15. listopadu 2015 v 8:45
Už je to rok, co nemohu nic, kde je mléko. Laktóza mi dělá velké problémy, dříve jsem si něco malého mohla dát, ale dneska si dám třeba svíčkovou s porcí jednoho knedlíku a je mi hned zle. Takže jsem si řekla, že je na čase se pořádně naučit jíst co mohu, tedy vařit a péct bez mléka. Bohužel jsou některé potraviny bez laktózy hodně drahé, takže peču málo a vařím z mléka či smetany občas.
Hledala jsem na internetu nějaké recepty s náhražkou mléka a našla jsem suprovou kuchařku "VAŘÍME BEZ MLÉKA" od Ashley Adams. Samozřejmě jsem si ji hned objednala a to ze stránky www.synergiepublishing.com, kde mají plno zajímavých kuchařek, určitě si u nich někdy nějakou další pořídím.

Teď už k samotné kuchařce. Je nádherná. Sice je to paperback, ale má krásný obal. I uvnitř je pěkně zpracovaná.

Buchenwaldské bestie - Whitlock Flint

20. října 2015 v 9:50

Ahoj z nebe - Laurie Frankelová

1. září 2015 v 17:58

Krutý osud - Dan Simmons

26. srpna 2015 v 15:10


Motýlí křídla - Veronika Bicker

18. srpna 2015 v 17:36
Knihu mám z bazaru na

Mrazivé léto - Manuela Martini

8. srpna 2015 v 19:16
Knihu mám z bazaru na

Elita - Kiera Cass

29. července 2015 v 14:44

Unesená - Lesley Pearse

24. července 2015 v 17:55
Knihu UNESENÁ mám z

Selekce - Kiera Cass

19. července 2015 v 18:45

Eleanor a Park - Rainbow Rowellová

15. července 2015 v 14:01

Sexuální bůh - Libuše Konopová

9. července 2015 v 18:23

Dýchání pod vodou - Alex Flinn

27. června 2015 v 9:16

Slib - Audrey Mageeová

21. června 2015 v 12:35
Knihu SLIB mám z

V pekle plynových komor - Shlomo Venezia

13. června 2015 v 12:29

Bílý kůň - Alex Adams

7. června 2015 v 15:41

Ztracená manželka - Alyson Richmanová

26. května 2015 v 19:14
Knihu Ztracená manželka mám z
stála kolem 60ti Kč.

Řekni lituji - Michael Robotham

15. května 2015 v 15:26

Horko domácího krbu - Blanka Hošková

7. května 2015 v 14:56
 
 

Reklama