Slevy pro Vás ZDE.

-Recenze: Doplňky

Retro kšiltovka z POSTOVNEZDARMA.CZ

22. srpna 2017 v 19:08
Dobrý večer všem!!
Už je sice skoro konec léta, ale i přesto Vám chci ukázat doplněk, který jsem chtěla už na začátku léta. Bohužel jsem furt rozmýšlela, kde ho koupím a jakou barvu zvolit...takže jsem si ho pořídila až v srpnu. Mluvím o kšiltovce s kulatým kšiltem. Chtěla jsem nějakou obyčejnou kšiltovku, ale pěknou. Jednou na mě večer vyskočila na facebooku reklama z e-shopu POSTOVNEZDARMA.CZ a na fotce byla kšiltovka (jakoby mi fb četl myšlenky), která mě totálně dostala, a ještě v ten den jsem si ji musela objednat.

Na obrázku na e-shopu byla krásná, ale ve skutečnosti je snad ještě hezčí. Měli ji v různých barvách, ale mně se nejvíc líbila tato s červeným kšiltem. Vypadá jako z nějakého amerického, starého filmu.

Mé první dioptrické brýle z e-shopu 123bryle.cz

12. března 2017 v 12:35
Krásný den přeji, dneska jsem docela vyřízená. Nestíhám nic ani doma uklidit. Chtěla jsem dneska vydat recenzi na šampón, ale tu nestíhám prostě dopsat, takže tu mám článek o dioptrických brýlích z e-shopu 123bryle.cz, který jsem Vám už slíbila v minulém článku se slevou.

100 Kč na nákup do 1. 4. 2017, stačí zadat kód: 123GOOD

Myslím si, že každá holka ví, který tvar brýlí jí sluší či nesluší. Já třeba vím, že mi vůbec nesluší pilotky, i když bych je hrozně moc chtěla, bohužel v nich vypadám vážně děsně. Takže jsem si poprvé zkusila objednat dioptrické brýle přes internet, vybírala jsem podle tvaru a hlavně jsem chtěla předek černý.
Na e-shopu 123bryle.cz mají docela dost levné brýle jak dioptrické, tak i sluneční. Takže jsem to riskla a vyplatilo se to. Mrkněte do celého článku, kde Vám ukážu jaké brýle jsou, jak jsou kvalitní a jak v nich vypadám.

Náramky ze Stoklasa.cz

3. února 2017 v 19:42
Hezký večer všem, konečně pátek co? Jdu na vínko, takže si užijte víkend.

V polovině ledna jsem Vám sem dávala ukázku krásných náramků z e-shopu Stoklasa.cz. Jelikož z tohoto e-shopu objednává vcelku často moje mamka, tak si k ní do košíku občas něco přihodím a zaplatím ji to. V lednu jsem si k ní do košíku přidala tři náramky, protože jsem začala být skoro až posedlá náramky. Nosím nejraději ty se zapínáním na magnet, jako je ten první, líbí se mi hlavně ten kamínkový korálek, což je zapínaní.
Náramky najdete na Stoklasa.cz pod názvem Dutinkový náramek se štrasem.

Mé nové rukavice v podobě ježečka

27. listopadu 2016 v 16:15
Krásný den, jsem opět marod, už 14 dní, ale chodím normálně do práce. Sice mi každý nadává, že mám doma ležet, ale já už tento rok marodit prostě nemohu. Nebývám nemocná, ale teď se to na mě všechno nakupilo, takže se mi střídají snad všechny nemoci.
Protože je venku zima a já se snažím být v teple, tak si nakupuji teplé doplňky. Čepice, šály, rukavice atd... Nedávno měli krásné čepice v lidlu, bohužel jsem je promeškala. Rukavice popravdě moc nenosím, doma mám dvoje klasické, ale letos jsem si řekla, že si pořídím nějaké palčáky, ale né ledajaké. Koukala jsem různě v obchodech, ale mají všude dost drahé. Nechce se mi za rukavice dávat 350Kč. Takže jsem si z legrace jedny palčáky objednala z netu. Nejsou to normální rukavice, ani nevím kam je budu nosit, ale já si je prostě musela pořídit.

Jsou to rukavice s ježkem z e-shopu Postovnezdarma.cz, kde je měli za 150Kč. Samozřejmě poštovné bylo zdarma. Takže si myslím, že cena je super. Na obrázku vypadaly rukavice suprově. Ježečkové - no prostě roztomilost. Vzala jsem si je v béžové barvě. Trošku jsem se bála, že mi přijdou jiné rukavice než ty z obrázku.

Ruksak s dekorem soviček z Iklenot.cz

5. října 2016 v 18:22
Pokud mě sledujete na instagramu, tak asi víte, že jsem si z Kréty dovezla nádherný ruksak se slony, je černobílý a mně se tak moc líbil, že jsem si ho musela koupit a nosím ho od té doby pokaždé, když jdu ve sportovním.
Jelikož mám doma jen jeden ruksak, tak jsem si řekla, že by bylo fajn mít doma ještě tak dva na střídačku, abych furt nenosila slony. Už delší dobu pokukuji po potisku soviček, který vidíte na fotce, viděla jsem na internetu i kabelky s tímto potiskem, ale já chtěla samozřejmě ruksak, takže jsem neváhala a pořídila jsem si ho.

Jelikož je podzim, tak se potisk se sovičky dost hodí na pochmurné počasí. Koukala jsem po netu a na e-shopu www.iklenot.cz měli tento batoh asi nejlevnější. Na ebay jsem ho objednávat nechtěla, protože se mi nechtělo čekat měsíc, a hlavně nikdy nevíte, co Vám z ebay dorazí.

Prsten infinity z JUVELORA.cz

21. června 2016 v 18:47
Krásný dobrý večer, dneska byl tak krásný den. V práci jsem nakonec nebyla dlouho a venku bylo a ještě je krásně. Takže super den. Před chvílí jsem dorazila domů z procházky a chystám se dopsat tento článek, který bude o prstenu, který mám z e-shopu www.juvelora.cz.
Prsteny nosím moc ráda, ale do práce je raději nenosím, ještě by se mohla stát nehoda a poslala bych svůj prstýnek třeba do Německa :-D Nejčastěji si kupuji bižuterii nebo stříbrné. Zlaté nemám ráda. Z e-shopu Juvelora mám prsten ze stříbra a obsahuje ZIRKONY. Takový jsem ještě nikdy neměla, takže jsem byla zvědavá, jak bude kvalitní, hlavně se bojím, že kamínky budou vypadávat.
Jak prsten vypadá? To zjistíte v celém článku.

Kabelka s třásněmi od STOKLASA

31. května 2016 v 18:24
Po včerejšku se mi nic nechce, bohužel musím makat ještě doma, než zalehnu do pelechu a budu si nejspíš číst, dokud neusnu.

Před nějakou dobou jsem Vám sem dávala několik kabelek s třásněmi na ukázku. Byly to kabelky různě postahované z google.cz. Hodně Vás psalo, že se Vám celkově třásně nelíbí jak na oblečení, tak i na kabelkách. Já popravdě třásně též nemusím, ale u kabelek mi nevadí, samozřejmě se mi kabelka musí líbit hlavně vzhledově.
Jelikož se mi hrozně moc líbí maxi šaty a k nim právě menší crossbody kabelka s třásněmi, chtěla jsem si alespoň jednu kabelku s třásněmi pořídit. Objednala jsem si totiž moc pěkné maxi šaty a k nim by se mi líbila právě kabelka s třásněmi. Nejprve jsem k šatům chtěla světlou, ale nakonec jsem si vybrala malinovou, protože jsem si myslela, že mi kabelka ještě více oživí outfit.

Kabelku jsem si objednala na e-shopu www.stoklasa.cz, ze kterého objednává často moje mamka, takže si k ní do košíku občas něco přihodím.

Soupravička na ples z MYASTRE

20. prosince 2015 v 14:26
Jak jsem byla každý den v práci do večera, tak jsem nestihla vůbec napsat článek o soupravičce na ples, kterou jsem si pořídila se slevou. Slevu jste také mohli využít a pár z Vás ji využilo, to mi udělalo radost. Určitě v lednu seženu další slevičky, protože určitě každý z Vás dostane na Vánoce peníze, tak abyste si mohli koupit něco i ve slevě.

Souprava je tedy z e-shopu www.myastre.cz, ze kterého mám doma už dvě soupravy, náhrdelník a jedny náušnice. Mají krásné šperky. Já jsem sháněla soupravu na ples, ve které budou malé náušnice a decentní náhrdelník. U nich se mi povedlo jednu takovou sehnat.
Dorazila mi opět v pořádku a krásně zabalená v růžovém pytlíčku.

Kabelka do práce se slevou 20% i pro Vás

6. prosince 2015 v 12:03
Ahoooj, konečně tu mám pro Vás článek o kabelce, kterou jsem si objednala na e-shopu www.kabelkyzesveta.cz, ze kterého jsem objednávala se slevou, kterou můžete také uplatnit. 20% sleva, stačí do objednávky zadat kód: goodmoda20.
Dole v článku je informace o slevě. Dá se totiž různě kombinovat.

A teď už ke kabelce. Potřebovala jsem nějakou větší do práce, která nebude jen do ruky, ale chtěla jsem takovou tu velkou crossbody. Sportovnější a nejlépe černou. Přesně takovou měli na tomto e-shopu, takže bylo jasné, že bude moje.
Jak jsem nakonec spokojená? Mrkněte do celého článku

Hodinky a drobnůstky z Twostylers.cz

30. září 2015 v 15:14
Včera jste tu mohli vidět wishlist za září, na kterém byly mimo jiné i hodinky. Objednala jsem si je před dovolenou. Hned jak jsem se vrátila, měla jsem, co rozbalovat, protože jsem si k hodinkám na e-shopu přihodila i jiné věci, ty můžete vidět v celém článku.
Hodinky jsem chtěla stříbrné, levnější a obyčejnější. Na internetu je takových hodně, ale nejvíc se mi líbily asi tyto, které jsou z e-shopu s módními doplňky www.twostylers.cz. Z e-shopu jsem objednávala poprvé, takže se můžete dole v článku mrknout, jaké bylo objednání a jestli byly nějaké problémy.

Peněženka Snoopy z červnového wishlistu

27. září 2015 v 10:55
Před dovolenou jsem Vám sem dávala článeček, ve kterém bylo pět peněženek, ze kterých jsem si jednu chtěla pořídit. Všechny byly z e-shopu www.kabelkyx.cz. Váhala jsem, jestli si vůbec mám nějakou pořídit. Jelikož jsem po dovolené novou akutně potřebovala, tak jsem si jednu objednala. Nejprve jsem napsala na e-shop zda mají peněženku snoopy skladem, protože se mi čekat nechtělo, to bych si ji rovnou mohla objednat z ebay, ze kterého objednávám nerada a snažím se z něj nic neobjednávat.

Z e-shopu mi odepsali, že jednu mají, ale že je nad mašličkou pod ní maličko vidět lepidlo. Dali mi návrh, že kdyby mi to nevadilo, dali by mi na ní dokonce slevu. Poslali mi i fotku a díky ní jsem souhlasila. Lepidlo je vidět jen, když odhrnu mašličku. Normálně vidět není, takže je to v pohodě a já jsem ráda, že ji mám..

Náramky z JEJ.SK

20. července 2015 v 18:31
Pondělí skoro za námi a celý týden nás ještě čeká, doufám, že se máte lépe než já, protože já neustále pracuji, pak doma uklízím, pač předěláváme byt. Večer si jen lehnu a čtu si, na nic nemám náladu, protože jsem docela vyřízená. V srpnu to už bude u mě lepší.
Dneska bych Vám chtěla ukázat dvě sady náramků, které mi přišly minulý týden z e-shopu JEJ.SK, ze kterého jsem si minule objednala kabelku, na kterou se můžete podívat SEM.

Opět nebyl žádný problém s dodáním, i když je e-shop slovenský. Sady mi dorazily v krásných růžových pytlíkách. Sady jsou stejné jen je každý v jiné barvě. Mrkněte na ně do celého článku.

Náušnice na ples a léto z MyAstre.cz

9. května 2015 v 7:32
Krásné dobré ráno, sobota je tu! Sice jsem si myslela, že budu vstávat až tak v 9-10, ale nějak jsem se probudila v půl sedmé a už se mi nechtělo ležet, takže jsem se rozhodla udělat si kávičku a dopsat tento článek, který mám v rozepsaných už asi týden.

Několikrát jsem Vám sem dávala článek o tom, že můžete využít slevu 15% na šperky z e-shopu www.myastre.cz, já jsem tedy slevu také využila a pořídila jsem si náušnice, které využiji jak na běžné nošení, tak i na ples.

Anglická kabelka Valeriana - bordová z JEJ.SK

27. dubna 2015 v 6:35
Dobré ráno, dneska začíná nový týden a já doufám, že máte dobrou náladu, tak jako já. V pátek mi dorazil balíček, na který jsem čekala nějakou dobu. Ve středu tu byl článek o mé nové barevné kabelce, v článku jsem psala, že mám na cestě ještě jednu, ale z jiného e-shopu, takže ji tu pro Vás mám také na ukázku a hlavně Vám představím nový e-shop.

Kabelku jsem si objednala asi před měsícem ze slovenského e-shopu WWW.JEJ.SK, jelikož ji neměli na skladě, musela jsem si počkat. Nevadilo mi čekat, protože jsem kabelku akutně nepotřebovala. O tom jaké je objednávat ze slovenského e-shopu se dozvíte úplně dole v článku.

Kabelku jsem si vybrala v bordó barvě, protože se mi moc líbila tvarem a hlavně jsem chtěla nějakou bordó kabelku.
Více fotek v celém článku.

Tyrkysová kabelka David Jones z kabelkyzesveta.cz

22. dubna 2015 v 18:47
Dobrý podvečer, začíná být venku krásně, a jak začíná svítit sluníčko, doslova mě nutí si brát na sebe něco barevného. Nejen oblečení, ale i doplňky či boty. Bot a oblečení mám hodně, a tak jsem si chtěla udělat radost nějakou barevnou kabelkou, nakonec jsem si objednala dvě a každou z jiného e-shopu.
Jako první Vám chci ukázat TYRKYSOVOU kabelku, kterou mám z e-shopu www.kabelkyzesveta.cz.

Bohužel tato tyrkysová barva se nedá vyfotit. Na fotce je více modrá, ale ve skutečnosti je více do zelena. Pokud víte, jak vypadá tyrkysová, tak si asi dovedete představit, jak doopravdy kabelka vypadá.

Má nová bižuterie z ORIGOSKA.CZ

24. února 2015 v 9:05
Minulý rok v prosinci jsem Vám sem dávala slevový kód, který jste mohli využít na stránce www.origoska.cz, kde mají skvělou bižuterii a hlavně mají bižuterii z filmů a mně se strašně moc zalíbila souprava, kterou nosila Galadriel z Hobita a Pána prstenů. No jo no, musela jsem ji mít a ještě jsem si něco málo přihodila do košíku.

Mrkněte do celého článku, kde uvidíte soupravu a tu ostatní bižuterii.

Hnědý náhrdelník Manisi z e-shopu EPPI.CZ

19. února 2015 v 11:09
Ahojky,
Minulý týden mi dorazil náhrdelník, který jsem si pořídila z e-shopu www.eppi.cz. Neměla jsem moc čas fotit, takže tu článek o něm mám až teď.
Jedná se o hnědý náhrdelník, protože doma nemám žádný náhrdelník do hněda.
Mrkněte do celého článku.

Má nová crossbody kabelka Sling z KABELKYX.CZ

11. února 2015 v 20:48
Zdravím, je teprve středa a týden nějak neutíká. Tedy alespoň mně ne. Mám tu pro Vás dneska ještě článek, ve kterém Vám představím crossbody kabelku, kterou jsem si pořídila z e-shopu www.kabelkyx.cz, na kterém mají úžasné věci, a já si určitě někdy u nich zase něco objednám.

Kabelka se jmenuje SLING a na e-shopu jí najdete TADY.

Kosmetická taštička nebo psaníčko? z NECESER.CZ

13. ledna 2015 v 10:26
10.12. jsem sem dávala článek o e-shopu www.neceser.cz, který se o mně zmínil na fb stránce. Nejprve jsem udělala článek a pak mě oslovili, jestli bych nechtěla napsat něco jako recenzi, a tak mi poslali balíček s nějakým produktem z jejich e-shopu. Nevěděla jsem, co mi pošlou, takže to bylo pro mě překvapení.
Jsem s jejich výběrem spokojená.

Tři věcičky z nového e-shopu BIŽU-ONLINE.CZ

4. prosince 2014 v 9:16
Podle článků jste mohli zjistit, že miluji bižuterii, nevadí mi, že to není pravé stříbro nebo zlato. Takže jsem si udělala menší radost a pořídila jsem si tři nové věci z nového e-shopu www.bizu-online.cz. E-shop jsem objevila náhodou, když jsem hledala na internetu nějaký prsten ve tvaru srdce.

Jaké tři věcičky jsem si pořídila? Mrkněte do celého článku.
A jak jsem byla spokojená s objednávkou? Tak to se dozvíte úplně dole v článku.
 
 

Reklama