Slevy pro Vás ZDE.

-Recenze: Oblečení, boty

Moje nové plavky z e-shopu PRIMAPLAVKY.CZ

13. května 2014 v 10:49
28.4.2014 ten den jsem na blog dala denní tip - krásné plavky z e-shopu www.primaplavky.cz.
Co myslíte, objednala jsem si je. Doufám, že už jsou to poslední plavky v tomto roce, co jsem si pořídila, ale znáte mě, když se mi něco opravdu líbí, tak si to musím prostě pořídit.
Bohužel plavky neměli na skladě a tak mi bylo jasné, že mi nepřijdou hned, což mi nevadilo, pač je budu nosit až v létě.

Problém jsem měla s výběrem velikosti. Napsala jsem proto meil paní z e-shopu a ta mi mile poradila. Jestli budete objednávat plavky z tohoto e-shopu a nebudete si vědět rady, určitě paní napište, ráda Vám poradí.

Více fotek a informací v celém článku.

Objednané kraťásky na léto z e-shopu PIPERI

2. května 2014 v 10:47
Objednala jsem si z e-shopu PIPERI kraťásky, které jsem spíše potřebovala, než-li chtěla.
Jediné kraťasy, co mi doma zbyly jsou džínové a zelené. Koukala jsem po kraťasech v kamenných obchodech, ale nikde neměli obyč černé, které by nebyly moc krátké. Proto jsem se mrkla na různé e-shopy a narazila jsem na jedny moc pěkné a levné.

Chtěla jsem kraťasy, které nebudou moc krátké a tyto jsou přesně podle mých představ.
Mrkněte do celého článku na více fotek.

Elegantní bílé sandálky na nízkém podpatku z e-shopu MILUJEME-BOTY.CZ

22. dubna 2014 v 11:10
Kolikrát jsem se tu zmiňovala, že mi z minulého léta nezbyli žádné letní boty? Myslím si, že asi hodněkrát.
Zase jsem měla docela dost kšeftů, tak jsem si mohla dovolit, udělat si radost.
Jelikož jsem si koupila už dvě kabelky na léto, tak jsem k nim hledala boty a hledala jsem je na stránce http://www.milujeme-boty.cz/. Z této stránky si boty objednávám vždy, když nějaké chci. Nejen, že mají super ceny, ale mají přesné velikosti.

Objednala jsem si bílé sandálky se zlatým zdobením, které se hodí k jedné mé kabelce (můžete vidět dole v tomto článku)

Samodržící podprsenka z e-shopu Leontyna.cz

18. dubna 2014 v 14:07
Před svatbou mého bratra jsem si koupila šaty, jenže normální podprsenka šla v šatech hrozně vidět. Necítím se moc dobře bez podprsenky, a tak jsem si chtěla někde koupit podprsenku, co nebude vidět pod šaty. Mám doma korzetovku, jenže ta šla vidět vzadu, jelikož šaty mají vykrojená záda.
Na internetu jsem našla samodržící podprsenku, která nemá ramínka ani zapínání vzadu. Přišla mi dost zajímavá a tak jsem hledala nějakou hodně levnou na vyzkoušení.
Narazila jsem na e-shop LEONTYNA, kde ji měli ve slevě za 89Kč.

Říkala jsem si, že je to super cena, když mi nebude podprsenka držet, tak mi to tak vadit nějak extra nebude, protože je dost levná. Bohužel ji neměli na skladě, tak jsem čekala skoro týden, ale dorazila včas a já si ji mohla vzít na svatbu.
Foto podprsenky v akci v celém článku.

Další objednané boty z e-shopu MILUJEME-BOTY.CZ

25. března 2014 v 8:44
O e-shopu WWW.MILUJEME-BOTY.CZ jste už u mě na blogu slyšeli, protože to je skvělý e-shop s botami. Mají velký výběr a také super ceny. Už jsem z toho e-shopu objednávala troje boty: kozačky, baleríny a sandále, které mi přišly v pátek.
7. března jsem sem dávala článek o botách se "slamákovy" klínkem, kde jsem psala, že se mi jedny moc líbí a že o nich dokonce přemýšlím. Po asi 14ti dnech jsem si je vážně objednala.
Mrkněte do celého článku, kde se dozvíte víc.

Nový topík z e-shopu PIPERI.cz

14. března 2014 v 11:08
Léééto, kde jsiii!
Ještě si musíme nějakou dobu počkat než příjde, i když je teď tak pěkně. Máte v šatníku věci na letní počasí? Já moc ne, protože jsem plno věcí vyhodila. Jsem taková, že mám jedno tílko třeba 5 let a jelikož minulé léto se mi plno věcí zničilo, potrhla atd..začínám si kupovat věci na léto teď.
Koukám po topech, šortkách, šatičkách a sukýnkách. Včera jsem si objednala top z e-shopu PIPERI.

Moje nové "punk" legíny z e-shopu Levné-Legíny-Punčocháče.cz

25. února 2014 v 11:00
Minulý týden ve čtvrtek jsem sem dávala malý článek na punk legíny.
Přítelovi se ty první moc líbili a nadhodil, že by se mu na mě líbili, tak jsem si je objednala.

V pondělí jsem je měla doma a jsem z nich unešená. Jsou z úžasného materiálu a krásně sedí.
Vpředu jak jsou roztrhané, tak neřežou, jsem se docela bála, aby mě neřezali, ale nakonec úplně v pohodě.
Jsou vážně super.

Pokud se Vám líbili ve čtvrtečním článku a doposud jste váhali, tak teď do nich jděte. Jsou vážně úžasné.
Nemohu si pomoc, ale tyto legíny jsou zatím ty nejlepší jaké jsem kdy měla.

Najdete je ZDE.

Harémové kalhoty z PIPERI.cz

20. února 2014 v 10:31
Harémky nebo-li aladinky. Kalhoty, které plno lidí nemají v oblibě.
Já je mám moc ráda, hlavně na léto. Jsou takové vzdušné a pohodlné. Ráda je nosím do města, na procházky, na koupaliště, kdy si je na sebe jen natáhnu a jdu.
Nemám ráda jeansové harémky, ty mi příjdou divné a nikdy bych si je na sebe nevzala. Vím, že některé holky mají naopak rády jen jeansové harémky, ale tak každý máme jiný vkus a názor.

Doma mám jedny harémky a to od vietnamců v lososové barvě, proto jsem se vždy v obchodech a na netu koukala po vzdušných harémkách.

Někde jsem už psala, že mi kdysi dávno někdo řekl, že mi modrá barva nesluší. Jenže já mám modrou barvu šíleně moc ráda, a tak jsem si řekla, že si začnu kupovat oblečení v modré barvě, jelikož v šatníku modré hadříky nemám. Našla jsem asi před dvouma měsíci krásné modré harémky na e-shopu http://www.piperi.cz/, které byli za super cenu. Koukala jsem na ně vždy, když jsem se k nim koukala k, zda nemají nějaké novinky.
Už jsem je několikrát měla v košíku, ale pak jsem stránku vypla a řekla jsem si ne, neobjednám si je. Určitě to znáte, když něco chcete, ale nevíte na sto procent jestli to chcete, pořád váháte a přemýšlíte. No a ve čtvrtek 13.2. jsem si objednala.
V pátek 14.2. jsem je měla doma.

Nové baleríny z e-shopu MILUJEME-BOTY.CZ

19. února 2014 v 9:32
Už jsem někde zmiňovala, že můj bratr bude mít svatbu a já se na ní opravdu těším. Bude někdy v dubnu a já už se pomalu připravuji.
Rozhodla jsem se vzít si na sebe bílé dlouhé šaty z e-shopu www.hezke-saty.cz, článek o nich ZDE. Nevěsta bílé šaty mít prý asi nebude.
K šatům nemám žádné boty, které by se hodily, proto jsem se koukala na netu po nějakých botkách. Jelikož můj přítel není nějak extra vysoký, tak si musím brát boty na mírném podpatku.
Našla jsem vážně krásné baleríny na e-shopu www.milujeme-boty.cz, ze kterého jsem už boty objednávala.
Jelikož baleríny nebyly drahé, tak jsem si je objednala. Teď už sem na svatbu připravená.

Moje nové plavky z e-shopu PRINCESS-MODE.CZ

12. února 2014 v 8:55
Psala jsem ve čtvrtek (6.2.2014) článek o plavkách, kde jsem se zmínila, že jsem si jedny objednala.

Ve čtvrtek jsem jela na prodloužený víkend k přítelovi a v pátek mi volala mamka, že ty plavky už mám doma. Tak to byla rychlost. Jelikož jsem se k plavkám dostala až v pondělí a přítel měl čas v úterý na to, aby mě nafotil. Tak je článek na tyto plavky až dneska.

Já osobně moc nemusím plavky, které mají trojúhelníčkovou podprsenku, ale chtěla jsem mít alespoň jedny a to nějaké křiklavé, nebo třpytivé. Nakonec jsem objevila jak třpytivé tak i křiklavé na e-shopu www.princess-mode.cz.

Plavky jsou růžové s flitry, které mají perfektní spodní díl. Objednala jsem si velikost M.

Legíny z e-shopu Levné-Legíny-Punčocháče.cz

30. ledna 2014 v 13:20
Legíny…oblíbené "kalhoty" plno holek, já legíny nosím také, ale nenosím je jako "kalhoty". Vždycky si beru delší top, tuniku nebo mini šaty, abych měla zakrytý zadek. Nelíbí se mi, když holka má legíny a krátké tričko, většinou jsou legíny tak trochu průhledné a jde jim vidět zadek, nebo "luxusně" puntíkované kalhotky. Občas potkávám holky, které jsou docela při těle a mají na sobě legíny a zadek jim jde vidět úplně celý, dokonce i celulitida prosvítá. Někdy fakt žasnu, co si některé dovolují vzít na sebe. Sice je to jejich věc, ale co na to ostatní, že?

Pořídila jsem si dvoje legíny z e-shopu www.levne-leginy-puncochace.cz.

Kotníkové boty na podpatku z e-shopu MILUJEME-BOTY.CZ

28. ledna 2014 v 11:46
Zdravím Vás všechny,
pro dnešek tu mám další "recenzi", tentokrát, poprvé na boty, které jsem si objednala z e-shopu www.milujeme-boty.cz.

Potřebovala jsem si koupit boty, které nebudou do sněhu, ale budou na zimu bez sněhu či jaro. Doma mám sněhule a vysoké kozačky, ale neměla jsem boty, které by byli nízké a byli by tak akorát na únor-duben.
V mém okolí jsou obchody s botami Deichmann a CCC, ale z těchto obchodů jsem nechtěla boty, jelikož vždy když jsem si nějaké koupila, měla je pak holka v mé blízkosti, což už opravdu nechci. Takhle je menší šance, že je bude mít nějaká holka v mém okolí.

Našla jsem fakt pěkné boty, černé na podpatku se šněrováním a docela levné. Celkově mi přijdou boty na tomto e-shopu dost levné.

Nový společenský top z e-shopu PIPERI.cz

27. ledna 2014 v 11:10
Ahoj,
dneska tu mám pro Vás další ukázku mého nového kousku oblečení. Jak už asi víte, mám několik oblíbených e-shopu a jedním z nich je WWW.PIPERI.CZ, ze kterého jsem objednávala už asi čtyřikrát. Mají tam tolik věcí, co bych chtěla, když mám nějaké peníze, určitě se koukám jako první na tento e-shop, co bych si mohla objednat.

Ve svém šatníku nemám vůbec žádné tričko, halenku či tílko, které by bylo do společnosti. Jelikož jsem měla ještě nějaké peníze z Vánoc, chtěla jsem si nějakou "halenku do společnosti" objednat. PIPERI má docela dost takových topů do společnosti, ale mě se zalíbil top bez ramínek. Vím, že do společnosti by měla být ramena zakrytá, ale já mám doma černé bolerko, takže do společnosti si top vezmu určitě s bolerkem.

Top je opravdu krásný, na fotce mě okouzlil, a když mi přišel, byl úplně stejný jako na obrázku. Jsem moc spokojená. Tento top mají i v jiných barvách, přemýšlela jsem o fialovým, ale pak jsem si řekl, že tento je více společenský.


Nové plavky LORMAR z e-shopu MOJE-PRÁDLO.CZ

15. ledna 2014 v 15:31
V pondělí jsem dělala článek o plavkách značky LORMAR. Pokud jste ho neviděli, mrkněte SEM.

Objednala jsem si z e-shopu www.moje-pradlo.cz dvoudílné plavky od značky LORMAR, které jsou z kolekce 2013. Byly ve slevě, tak jako plno ostatních plavek z roku 2013.
Plavky mají jeansový vzhled a také super střih. Podprsenka je střihu "bandeau", který je můj oblíbený.

Mé nové plesové šaty z e-shopu HEZKÉ-ŠATY.CZ

14. ledna 2014 v 15:39
V pátek jsem publikovala článek o dlouhých, plesových šatech z e-shopu www.hezke-saty.cz, kde jsem se zmiňovala, že jsem si nějaké plesové šaty objednala.

Objednala jsem si bílé, plesové, antické šaty ve velikosti XS. Dokonale mi padly. Jsou vážně úžasné a já jsem nadmíru spokojená.

Moje nové šaty z e-shopu MODNÍSEXYOBLEČENÍ.CZ

13. ledna 2014 v 15:55
V sobotu jsem dělala článek o šatech, které jsem si objednala. Tak dneska už je mám doma. Objednala jsem si je v pátek a dnes v pondělí je mám u sebe. Přijde mi to hrozně rychlé.
Šaty jsou z e-shopu www.modnisexyobleceni.cz.
V sobotním článku jsem psala o menším problému s barvou, na obrázku šaty vypadaly jako červeno-růžové a v kolonce barva bylo napsáno tmavě oranžové. Byla jsem tedy zvědavá, jakou barvu budou mít.
Nakonec mají stejnou barvu, jako na obrázku akorát jsou trošku světlejší a když na ně svítí sluníčko mají nádech do oranžova.

Moc se omlouvám za fotky, ale nikdo na mně neměl čas a tak jsem se musela fotit sama dálkovou samospouští, která je dost naprd.

Nový rolák z e-shopu PIPERI.cz

16. prosince 2013 v 11:23
Ahoj,
minulý týden mi přišel balíček, chtěla jsem se nafotit o víkendu, ale to jsem byla dost zaneprázdněná a večer se fotit nemohu jelikož je ošklivé světlo. V sobotu jsem byla nakupovat v Karlových Varech a koupila jsem si čtyři věci, ty Vám ukážu zítra.

Pořídila jsem si opravdnu nádherný svetřík z e-shopu www.piperi.cz. Je to rolák v šedé barvě. Nejdříve jsem chtěla černý, ale říkala jsem si, že mám hodně věci v černé barvě, proto jsem nakonec vybrala šedý.
Rolák na obrázku vypadal, že bude dost huňatý, proto jsem si ho vzala, jelikož jsem chtěla nějaký teplý. Když mi, ale přišel lekla jsem se, že nebude teplý, že je takový tenký. Jenže tento rolák je opravdu teploučký ikdyž se zdá být tenký.

Líbí se mi, že je dlouhý pod zadek, což je opravdu super, jelikož je venku zima. Já už se oblíkám tak, aby mi bylo teploučko a nekoukám na to, jestli vypadám dobře nebo ne. Potkávám holky co jim v zimě koukají záda, z toho už jsem vyrostla.
Nechci být zase nastydlá na močák. Světřík je dlouhý až pod zadek, takže mi na ledviny netáhne.

Nové, úpletové šaty z piperi.cz

13. listopadu 2013 v 11:16
Ahoj,
mám tu pro Vás ukázku mého nového kousku oblečení, který je z e-shopu www.piperi.cz.
Chtěla jsem nějaké šaty, které budou teplé. Něco jako svetřík. Také jsem chtěla barvu šatů co ještě v mém šatníku nemám.
Brouzdala jsem po tomto e-shopu celkem dlouho, protože tam mají nádherné věci a já se nemohla rozhodnout jaké šaty si vybrat, pak jsem narazila na křiklavě růžové, úpletové šaty s mega rolákem. Okamžitě jsem se do nich zamilovala a bylo jasné, že budou moje.

Můj nový svetřík z PIPERI.cz

14. října 2013 v 14:30
Dneska tu mám pro Vás po dlouhé době nějaký můj "kousek" oblečení, který jsem si pořídila. Už jsem Vám o něm říkala v tomto článku. Přijela jsem dnes ráno od přítele domů a doma mě čekal balíček s tím "kouskem", ale balíček jsem čekala, že příjde až zítra. Takže jsem velmi překvapená a mám ohromnou radost.

Ten "kousek" oblečení je svetřík. Nádherný svetřík s leo motivem, který jsem si pořídila z e-shopu www.piperi.cz.

Slíbená recenze na šaty od AVENDRO.cz

26. srpna 2013 v 21:24
Ahoj,
na začátku července mi přišel meil od Paní Moniky S., ve kterém byla docela dobrá nabídka o spolupráci semnou. 12.července jsem zveřejnila článek právě o té super nabídce "oblečení za recenzi", kterou mi poskytl e-shop AVENDRO.cz.
Měla jsem si vybrat oblečení za 1000Kč, udělat o tom článek a poté co mi oblečení přijde udělat recenzi a hodnocení. Vybrala jsem si plážové šaty a tady je na ně recenze.
 
 

Reklama